Leergang Van Binnenuit Leven

Oog voor jezelf en voor die ander - foto credits Bruno Henrique

Een ontdekkingstocht naar een betekenisvol leven. Best interessant toch? Dit kun je bereiken via coaching of training, ook via onze leergang ‘Van Binnenuit Leven’ die wij, Wilfried van Oldeniel en Bob Jan Schoot Uiterkamp in het najaar van 2023 gaan aanbieden. Deze leergang is vooral bedoeld voor iedereen die persoonlijk wil stilstaan bij zijn of haar privé en/of werksituatie. In de leergang ontvang je drie inspirerende dagen met een diverse groep deelnemers. Daarin heb je oog voor jezelf en voor de ander. Tussen de drie groepsdagen is er ook volop individuele aandacht via een stilte- en coachgesprek.

Als je geïnteresseerd bent dan nodigen we je uit voor een introductieavond op woensdag 31 mei tussen 19.30-21.30 bij Het Volkshuis in Deventer (https://www.volkshuisdeventer.nl/). Tijdens deze avond schetsen we het programma en lichten we toe wat je via deelname zou kunnen bereiken. En natuurlijk hopen we dat het ook een kennismaking is met jou als deelnemer.

Iedereen heeft weleens vraagtekens over de invulling van leven en werk. Is dit nu wie ik ten diepste ben en wat ik wil doen? Vorig jaar had ik zelf zo’n moment. Ik zocht de stilte op van Klooster Nieuw Sion en boekte een stiltegesprek met Wilfried. Tijdens dit stiltegesprek begeleidde Wilfried mij langs mijn levensreis. Na het gesprek brandde het vuur weer en wist ik dat ik mijn ontdekkingstocht naar een betekenisvol leven wilde delen om door te kunnen geven. Met frisse moed rondde ik het boek PACE af en nu heb ik met Wilfried de leergang ‘Van Binnenuit Leven – Ontdekkingstocht naar een Betekenisvol leven’ ontwikkeld.

De leergang is een ontdekkingstocht: je kijkt naar binnen, zoekt jouw eigen-wijsheid en krijgt handreikingen om die praktisch te vertalen naar een (meer) betekenisvol leven.  Dit wordt versterkt door de wijsheid van andere deelnemers. De drie studiedagen vinden plaats in een groep van 8-12 personen en op unieke locaties in Salland. Daarnaast biedt de leergang twee individuele gesprekken die tussen de studiedagen in vallen.   Wat het je op kan leveren? Bewustwording van jouw kracht, wijsheid en keuzemogelijkheden, zicht op belemmeringen en tools om deze op te ruimten en handvatten voor een actieplan voor jezelf.

Spreekt dit je aan en wil je hier meer over weten kom dan naar de vooravond op 31 mei. Je kunt ook iemand meenemen. Deelname is gratis. Wel even aanmelden bij Wilfried of bij mij, want er zijn een beperkt aantal plekken. Voor meer informatie over Wilfried: http://www.wilfriedvanoldeniel.nl/.

Wilfried van Oldeniel                         Bob Jan Schoot Uiterkamp

info@wilfriedvanoldeniel.nl          bobjan@deijsselcoach.nl

06 48 201 949                                        06 53 974 598

Volgende
Volgende

“Morning has broken”